Brengen en halen

Brengen en halen

De deuren gaan om 8.20 uur open. De groepsleerkrachten staan elke ochtend bij hun klasdeur en heten alle leerlingen welkom. Ouders/verzorgers kunnen de leerlingen van groep 1 en 2 naar de klas brengen. In groep 3 kan dit tot de herfstvakantie, daarna wordt er bij de klasdeur afscheid genomen. Vanaf groep 4 gaan de leerlingen zelfstandig naar de klas.

Om 8.30 uur start de les.

Om 14.00 uur zijn de leerlingen vrij. Om drukte bij de deuren en in de hal te voorkomen wachten ouders/verzorgers op het schoolplein, in het amfitheater, op hun kinderen. Kleuters die later worden opgehaald, blijven bij de leerkracht wachten.

Iets te bespreken of bekijken? Maak een afspraak

Mocht je iets willen zien in de klas of iets willen bespreken met de leerkracht dan kun je een afspraak met de groepsleerkracht maken. Er zijn regelmatig momenten om sfeer te proeven en werk van leerlingen te bekijken. Ouders/verzorgers worden hiervoor uitgenodigd.

BSO

Alle leerlingen die door een BSO-instelling worden opgehaald, worden opgehaald in de groepen 1 t/m 3 door één van de BSO-medewerkers. Zij zijn 5 minuten voordat de school uitgaat aanwezig in de middenruimte op de begane grond. De begeleiders vangen om 14:00 uur de leerlingen op in de desbetreffende klas. Na deze overdracht zijn de BSO medewerkers verantwoordelijk voor de leerlingen.

Als de BSO-medewerkers verlaat zijn, blijven de leerlingen van die BSO-instelling in het desbetreffende klaslokaal wachten tot ze gehaald worden.

Fietsen

  • Kinderen:
    • De fietsen kunnen in de rekken op het schoolplein of aan het Pieterskerkhof gestald worden. Het stallen van fietsen is voor eigen risico, de school is hiervoor niet aansprakelijk. Op het schoolplein mag niet worden gefietst.
  • Ouders:
    • Ouders kunnen hun fietsen naast elkaar kwijt onder de overkapping bij de gymzaal, zodat deze niet de looproute blokkeren. De fietsenrekken zijn bedoeld voor de kinderen.

Met de auto

Wij adviseren in verband met de veiligheid van de kinderen, om zo veel mogelijk lopend of met de fiets naar school te komen. Kom je toch met de auto, parkeer deze dan even op het Lepelenburg. Auto’s mogen, bij het brengen en halen van kinderen, niet op de brug aan de Kromme Nieuwe Gracht of op het Pieterskerkhof geparkeerd worden. Het Pieterskerkhof is een autovrijplein.