Brengen en halen

Brengen en halen

De deuren gaan om 8.15 uur open.

Kleuters en hun broers/zussen worden aan het begin van het schoolplein afgezet door hun ouders/verzorgers. Kinderen van groep 3-8 worden aan het begin van het Pieterskerkhof afgezet door hun ouders/verzorgers. Bij elke ingang staat een medewerker van de school om de leerlingen te verwelkomen.

De groepsleerkrachten staan elke ochtend bij hun klasdeur en heten alle leerlingen welkom.

Om 8.30 uur zitten alle kinderen in de klas en start de les.

Om 14.00 uur zijn de leerlingen vrij. Ouders/verzorgers van de kleuters (en hun broers/zussen) wachten aan het begin van het schoolplein. Ouders/verzorgers van leerlingen van groep 3 t/m 8 wachten verspreid aan de randen van het Pieterskerkhof.

Kinderen die naar de BSO gaan, worden door BSO medewerkers op het schoolplein opgehaald.

Iets te bespreken? Maak een afspraak

Mocht je iets willen bespreken met de leerkracht dan kun je per mail een afspraak met de groepsleerkracht maken (mailadressen zijn te vinden op de team pagina door op de foto van de leerkracht te klikken).

Er zijn regelmatig momenten om sfeer te proeven en werk van leerlingen te bekijken. Ouders/verzorgers worden hiervoor uitgenodigd.

Fietsen

De fietsrekken op het schoolplein en Pieterskerkhof zijn bedoeld voor medewerkers en kinderen.

De fietsen kunnen in de rekken gestald worden. Het stallen van fietsen is voor eigen risico, de school is hiervoor niet aansprakelijk.

Op het schoolplein mag niet worden gefietst.

Met de auto

Wij adviseren in verband met de veiligheid van de kinderen, om zo veel mogelijk lopend of met de fiets naar school te komen. Kom je toch met de auto, parkeer deze dan even op het Lepelenburg. Auto’s mogen, bij het brengen en halen van kinderen, niet op de brug aan de Kromme Nieuwe Gracht of op/voor het Pieterskerkhof geparkeerd worden. Het Pieterskerkhof is een autovrijplein.